Liner South Park

Строителна компания ЛИНЕР стартира най-новия си проект - жилищен комплекс, който ще се състои от две сгради близнаци, всяка от които на седем нива - едно подземно ниво с паркоместа и гаражи, партер с магазини, гаражи и жилища и пет жилищни етажи с общо 34 апартамента.

Сграда "А" - Етаж 4


Сградата е предвидена като масивна, с топло- и хидроизолации. Луксозно вътрешно и външно изпълнение - паркет, гранитогрес и теракота. PVC профили на прозорците.

На партерния етаж на Жилищна сграда А  е предвидено голямо помещение, което може да бъде превърнато в шоурум или хранителен магазин, тъй като районът е добре застроен и наоколо липсват такива магазини.

Търговските площи са изцяло съобразени с всички изисквания за строеж, рампа за зареждане, санитарни възли и др. Първата жилищна сграда е с лице към булевард "Коматевско шосе".

Паркоместата в комплекса са гарантирани на 100 процента!

Жилищният комплекс е с топ локация - Пловдив, район "Южен" - намира се на тихо, но същевременно достъпно и комуникативно място, в близост до новостроящ се парк, стадион и модерна болница. Районът е с изградена инфраструктура, в непосредствена близост до комплекса има автобусна спирка.

Лукс, удобство, усещане за простор и невероятна гледка към Родопите!

South Parksouthpark